Je bent circa 65.000 uur van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Het idee dat je werk leuk en uitdagend moet zijn, is vandaag de dag dan ook vanzelfsprekend. Daadwerkelijk werk hebben dat aan je eisen voldoet, is daarentegen redelijk zeldzaam.

De arbeidsmarkt is sterk veranderd; meer flexibele banen, tijdelijke contracten, meer baanonzekerheid, terwijl je langer door blijft werken.

 • Hoe blijf je energiek en veerkrachtig aan het werk?
 • Hoe haal je voldoening en plezier uit je werk?
 • Hoe blijf je duurzaam inzetbaar?
 • Wat zijn je talenten en hoe zet je deze optimaal in?
 • In welke functie, en werkomgeving kom je tot je recht?

Om snel wat functionele mensenkennis op te doen, zet ik Talentassessments of een loopbaanscan al dan niet gecombineerd met een kort coaching traject.

Je bent kritisch over testen en assessments?
Terecht, dat was ik ook tot ik kennismaakte met de loopbaaninstrumenten van Peter Vonk.  Zijn verhalen en inzichten vervat in rapportages en ontwikkelboeken, zijn ruim 30 jaar gerijpt. Inmiddels ben ik door hem opgeleid als assessor en zet ik zijn instrumenten graag in omdat mijn narratieve manier van begeleiden daar heel mooi aansluit. 

Ieder goed geschreven verhaal kent een held die een probleem heeft en een gids ontmoet. Die heeft dan een slim plan waarmee hij de held helpt zijn uitdagingen te overwinnen. Wat mij betreft ben jij de held in het verhaal en niet ik. Ik ben de gids.
We gaan samen op pad met de rapportage als landkaart. Ik leer je verhaal kennen kennen in een verdiepend gesprek. Ik benoem je uitdagingen en geef je een (ontwikkel)plan dat naar succes kan leiden waarbij ik, als je dat wilt, ook nog een tijdje met je mee kan lopen als coach. 

durf te dromen en te dwalen

Zorgprofessional worden, zijn en blijven

Het wordt steeds belangrijker om te weten waar je als professional voor staat, wat je basis is, waar je van bent, wat onvervreemdbaar van jou is en je kleur geeft. Dat helpt je in sturing geven aan je eigen ontwikkeling, in het vergroten van veerkracht, praktische wijsheid en het verstevigen van je eigen vakmanschap.

Talentassessment begeleiders in de Gehandicaptenzorg

Met dit (online) talent-assessment breng je de zeven onmisbare eigenschappen voor (alle) zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg in beeld. Met de rapportage en het bijgeleverde competentie-ontwikkelboek beschik je per direct over een praktisch ontwikkelplan, waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wat meten we met dit instrument en waarom juist dat?

Zeven cruciale competenties

De ideale begeleider bestaat niet! Zou die wel bestaan, dan zou zij/hij (1) uitstekend kunnen luisteren, (2) zich krachtig kunnen positioneren, (3) anderen bij kunnen staan zonder verantwoordelijkheid over te nemen, (4) richting kunnen geven, (5) zich kunnen verbinden aan plannen en afspraken, (6) samen kunnen werken en (7) kritisch in de spiegel kunnen kijken.

Waarom juist deze zeven?

Als je heel scherp in beeld wilt hebben wat de belangrijkste competenties zijn in een bepaalde functie, dan dien je eigenlijk te kijken naar de belangrijkste oorzaken van ellende in die functie. Zie hier de kern van mijn super eenvoudige maar zeer effectieve methode om de cruciale competenties voor specifieke functies vast te stellen.

Wanneer gaat het zeker mis in de gehandicaptenzorg? Als je (1) niet goed luistert, (2) stelselmatig conflicten en confrontaties uit de weg gaat, (3) té hulpvaardig bent, (4) niet stuurt waar dat wél nodig is, (5) als je te gemakkelijk afwijkt van gezamenlijk gemaakte afspraken, als je (6) denkt dat je het allemaal wel alleen kunt en (7) als je niet in staat bent om je eigen aandeel te zien in wat niet naar wens of verwachting verloopt. Vandaar dus!

Aard en Aanleg

Dit assessment brengt ‘Aard en Aanleg’ in beeld en daarmee je natuurlijke neiging tot het gedrag dat binnen een competentiegebied gevraagd wordt. Er zijn maar weinig beroepen waarin net zo sterk als in de gehandicaptenzorg geldt dat je zélf je belangrijkste instrument bent. Best belangrijk dus om je ‘zelf’ ontzettend goed te kennen, te weten waar dat ‘zelf’ van nature toe geneigd is. Zodat je bewust andere gedragskeuzes kunt leren maken en daarmee competenter kunt worden dan je wellicht al bent.

Ontwikkeling

De ideale begeleider bestaat niet. Als je van nature beschikt over vijf van de zeven onmisbare eigenschappen ben je al een positieve uitzondering. We zijn dus per definitie allemaal incompetent, in ieder geval een beetje. Dat is ook helemaal niet zo erg als je maar weet waar je incompetentie zit en bereid bent om daar serieus mee aan de slag te gaan.

Het belangrijkste doel van dit assessment is daarom bij te dragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarmee aan de slagingskans van mensen die bij willen dragen aan mensen met een verstandelijke beperking. Daarom is ieder assessment-rapport meteen ook een persoonlijk ontwikkelplan. Je krijgt bovendien 3 coachsessies en een competentie-ontwikkelboek.

Cognitieve Capaciteiten (optioneel)

Wil je naast de competenties ook je cognitieve niveau beeld brengen? Zet daarvoor dan een extra capaciteitentest in. Niet standaard dus, wel mogelijk.

Praktisch

Dit assessment is een online instrument. Je ontvangt van mij je inlognaam en -code en je kunt aan het werk. Zodra het assessment is afgerond ontvang je de resultaten daarvan in een uitgebreid en genuanceerd rapport. Je kunt dus meteen een afspraak maken voor ‘een goed gesprek’ daarover.

Rapport

Het assessment resulteert in een heldere en scherpe maar genuanceerde rapportage in briefvorm (‘Beste…’), zodat de kandidaat zich persoonlijk aangesproken voelt. De rapportage is tegelijk ook een persoonlijk ontwikkelplan.

Ontwikkelboek

Je ontvangt bij je rapportage direct ook het bijhorende competentie-ontwikkelboek. Zodat je direct zelf aan de gang kan met het vormgeven van jouw persoonlijke ontwikkelplan (POP).

Van inzicht naar uitzicht met coaching

Tijdens dit gesprek kunnen we desgewenst ook een start maken voor een kort coachtraject. We stellen dan samen vast met welke ontwikkelpunten je het komende half jaar aan de slag gaat. Tussen de drie coachsessies door kun je thuis zelf reflecteren met behulp van een digitale tool die je gedurende het coachtraject tot je beschikking hebt.

Investering

 • De prijs voor dit Talentassessment voor zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg bedraagt € 595,=
  (incl. 1 verdiepend gesprek, uitgebreide rapportage met ontwikkeltips en ontwikkelboek)
 • Speciale aanbieding voor snelle beslissers. Als je kiest voor een Talentassessment plus 3 coachsessies dan bedraagt de prijs € 995,=
  Bovendien ontvang je dan als extra nog een account voor een digitale tool voor zelfreflectie (lifetime toegang).
 • De optionele module ‘Cognitieve capaciteiten’ vraagt om een extra investering van € 125,=

 

 

Je kunt pas vlammen op je werk als je weet wat jou laat vonken

 

 

 

Talentassessment voor de Jeugdzorgprofessional

 

Met dit (online) talent-assessment breng je de zeven onmisbare eigenschappen voor (alle) zorgprofessionals in de jeugdzorg in beeld. Met de rapportage en het bijgeleverde competentie-ontwikkelboek beschik je per direct over een praktisch ontwikkelplan, waarmee je je verder kunt ontwikkelen.

Wat meten we met dit instrument en waarom juist dat?

Zeven Cruciale Competenties

De ideale jeugdzorgprofessional bestaat niet! Zou die wel bestaan, dan zou zij/hij (1) uitstekend kunnen luisteren, (2) zich krachtig kunnen positioneren, (3) anderen bij kunnen staan zonder verantwoordelijkheid over te nemen, (4) richting kunnen geven, (5) zich kunnen verbinden aan plannen en afspraken, (6) samen kunnen werken en (7) kritisch in de spiegel kunnen kijken.

Waarom juist deze zeven?

Als je heel scherp in beeld wilt hebben wat de belangrijkste competenties zijn in een bepaalde functie, dan dien je eigenlijk te kijken naar de belangrijkste oorzaken van ellende in die functie. Zie hier de kern van mijn super eenvoudige maar zeer effectieve methode om de cruciale competenties voor specifieke functies vast te stellen.

Wanneer gaat het zeker mis in de jeugdzorg? Als je (1) niet goed luistert, (2) stelselmatig conflicten en confrontaties uit de weg gaat, (3) té hulpvaardig bent, (4) niet stuurt waar dat wél nodig is, (5) als je te gemakkelijk afwijkt van gezamenlijk gemaakte afspraken, als je (6) denkt dat je het allemaal wel alleen kunt en (7) als je niet in staat bent om je eigen aandeel te zien in wat niet naar wens of verwachting verloopt. Vandaar dus!

Aard en Aanleg

Dit assessment brengt ‘Aard en Aanleg’ in beeld en daarmee je natuurlijke neiging tot het gedrag dat binnen een competentiegebied gevraagd wordt. Er zijn maar weinig beroepen waarin net zo sterk als in de jeugdzorg geldt dat je zélf je belangrijkste instrument bent. Best belangrijk dus om je ‘zelf’ ontzettend goed te kennen, te weten waar dat ‘zelf’ van nature toe geneigd is. Zodat je bewust andere gedragskeuzes kunt leren maken en daarmee competenter kunt worden dan je wellicht al bent.

Ontwikkeling

De ideale Jeugdzorgprofessional bestaat niet. Als je van nature beschikt over vijf van de zeven onmisbare eigenschappen ben je al een positieve uitzondering. We zijn dus per definitie allemaal incompetent, in ieder geval een beetje. Dat is ook helemaal niet zo erg als je maar weet waar je incompetentie zit en bereid bent om daar serieus mee aan de slag te gaan.

Het belangrijkste doel van dit assessment is daarom bij te dragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarmee aan de slagingskans van mensen die bij willen dragen aan het welzijn van kinderen in de knel. Daarom is ieder assessment-rapport meteen ook een persoonlijk ontwikkelplan. Daarom krijgt iedere kandidaat naast het rapport standaard ook het bijbehorende competentie-ontwikkelboek.

Cognitieve Capaciteiten (optioneel)

Wil je naast de competenties ook het cognitieve niveau van je kandidaat in beeld brengen? Zet daarvoor dan een extra capaciteitentest in. Niet standaard dus, wel mogelijk.

Praktisch

Dit assessment is een online instrument. Je ontvangt van mij je inlognaam en -code en je kunt aan het werk. Zodra het assessment is afgerond ontvang je de resultaten daarvan in een uitgebreid en genuanceerd rapport. Je kunt dus meteen een afspraak maken voor ‘een goed gesprek’ daarover.

Rapport

Het assessment resulteert in een heldere en scherpe maar genuanceerde rapportage in briefvorm (‘Beste…’), zodat de kandidaat zich persoonlijk aangesproken voelt. De rapportage is tegelijk ook een persoonlijk ontwikkelplan.

Ontwikkelboek

Je ontvangt bij je rapportage direct ook het bijhorende competentie-ontwikkelboek. Zodat je direct zelf aan de gang kan met het vormgeven van jouw persoonlijke ontwikkelplan (POP).

Van inzicht naar uitzicht met coaching

Tijdens dit gesprek kunnen we desgewenst ook een start maken voor een kort coachtraject. We stellen dan samen vast met welke ontwikkelpunten je het komende half jaar aan de slag gaat. Tussen de drie coachsessies door kun je thuis zelf reflecteren met behulp van een digitale tool die je gedurende het coachtraject tot je beschikking hebt.

Investering

 • De prijs voor dit Talentassessment voor zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg bedraagt € 595,=
  (incl. 1 verdiepend gesprek, uitgebreide rapportage met ontwikkeltips en ontwikkelboek)
 • Speciale aanbieding voor snelle beslissers. Als je kiest voor een Talentassessment plus 3 coachsessies dan bedraagt de prijs € 995,=
  Bovendien ontvang je dan als extra nog een account voor een digitale tool voor zelfreflectie (lifetime toegang).
 • De optionele module ‘Cognitieve capaciteiten’ vraagt om een extra investering van € 125,=

Talentassessment Leiderschap

Succes laat zich lastig voorspellen, ellende uitstekend.

Stel dat wij je zouden kunnen vertellen waar jij als leider of manager de meeste kans maakt om op je plaat te gaan. En stel dat we er ook nog bij kunnen vertellen hoe je dat kunt voorkomen. Dat zou je kans op succes aanzienlijk verhogen, toch? In alle bescheidenheid: ‘Wij kunnen dat, heel goed zelfs!’ Dus zou je dat niet heel graag willen weten?

Wat meten we met dit instrument en waarom juist dat?

Zeven Cruciale Competenties

De ideale leider bestaat niet! Zou die wel bestaan, dan zou zij/hij (1) zich krachtig kunnen positioneren (2) goed kunnen luisteren, (3) kritisch in de spiegel kunnen kijken, (4) besluiten kunnen nemen, (5) zichzelf en anderen aan afspraken houden,(6) het doel voor ogen houden en (7) mensen samen-laten-werken.

Waarom juist deze zeven?

Als je heel scherp in beeld wilt hebben wat de belangrijkste competenties zijn in een bepaalde functie, dan dien je eigenlijk te kijken naar de belangrijkste oorzaken van ellende in die functie. Zie hier de kern van mijn super eenvoudige maar zeer effectieve methode om de cruciale competenties voor specifieke functies vast te stellen.

Zeven super-eenvoudige manieren om er als leider een grandioze puinhoop van te maken… en hoe dat te voorkomen!

Wanneer gaat het zeker mis? In volgorde van belang geef ik je de top drie meest ernstige oorzaken van leiderschap falen: de top drie hoofdzonden voor leiders en managers.

 • Conflictvermijding (als gevolg van een gebrek aan ik-sterkte) is met afstand het grootste afbreukrisico voor leiders, daardoor reageren zij onvoldoende krachtig, tijdig en adequaat op grens en macht zoekend gedrag van anderen.
 • Doofheid (als gevolg van een gebrek aan empathie). Gebrek aan luistervaardigheid gaat ten koste van het vermogen om de eigen houding en communicatie subtiel op anderen af te stemmen. En wie niet goed luistert mist informatie en dat gaat per definitie ten koste van de kwaliteit van andere talenten en vaardigheden (zoals bijvoorbeeld besluitvaardigheid).
 • Arrogantie (als gevolg van zelfkritiek) en dat wreekt zich niet zozeer in dat gebrek zelf, maar in de versterking van andere afbreukrisico’s. Oftewel, als je ik-sterkte, je empathie of welk ander cruciaal talent dan ook, niet zo sterk ontwikkeld is, én je ziet dat zelf niet als jouw probleem (of überhaupt niet), is het risico dat je daarmee loopt vele malen groter.

Maar we zijn er nog niet. Na conflictvermijding, doofheid en arrogantie worden nog eens vier hoofdzonden van leiderschap zichtbaar, namelijk (nu in willekeurige volgorde): besluiteloosheid, non-conformisme, ondoelmatigheid en solisme.

Aard en Aanleg

Dit assessment brengt ‘Aard en Aanleg’ in beeld en daarmee je natuurlijke neiging tot het gedrag dat binnen een competentiegebied gevraagd wordt. Als leidinggevende ben je zélf je belangrijkste instrument. Best belangrijk dus om je ‘zelf’ ontzettend goed te kennen, te weten waar dat ‘zelf’ van nature toe geneigd is. Zodat je bewust andere gedragskeuzes kunt leren maken en daarmee competenter kunt worden dan je wellicht al bent.

Ontwikkeling

Het belangrijkste doel van dit assessment is daarom bij te dragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarmee aan de slagingskans van mensen die bij willen dragen aan mens-, team- en organisatie ontwikkeling. Daarom is ieder assessment-rapport meteen ook een persoonlijk ontwikkelplan. Daarom krijgt iedere kandidaat naast het rapport standaard ook het bijbehorende competentie-ontwikkelboek.

Cognitieve Capaciteiten (optioneel)

Wil je naast de competenties ook het cognitieve niveau van je kandidaat in beeld brengen? Zet daarvoor dan een extra capaciteitentest in. Niet standaard dus, wel mogelijk.

Praktisch

Dit assessment is een online instrument. Je ontvangt van mij je inlognaam en -code en je kunt aan het werk. Zodra het assessment is afgerond ontvang je de resultaten daarvan in een uitgebreid en genuanceerd rapport. Je kunt dus meteen een afspraak maken voor ‘een goed gesprek’ daarover.

Rapport

Het assessment resulteert in een heldere en scherpe maar genuanceerde rapportage in briefvorm (‘Beste…’), zodat de kandidaat zich persoonlijk aangesproken voelt. De rapportage is tegelijk ook een persoonlijk ontwikkelplan.

Ontwikkelboek

Je ontvangt bij je rapportage direct ook het bijhorende competentie-ontwikkelboek. Zodat je direct zelf aan de gang kan met het vormgeven van jouw persoonlijke ontwikkelplan (POP).

Van inzicht naar uitzicht met coaching

Tijdens dit gesprek kunnen we desgewenst ook een start maken voor een kort coachtraject. We stellen dan samen vast met welke ontwikkelpunten je het komende half jaar aan de slag gaat. Tussen de drie coachsessies door kun je thuis zelf reflecteren met behulp van een digitale tool die je gedurende het coachtraject tot je beschikking hebt.

Investering

 • De prijs voor dit Talentassessment voor zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg bedraagt € 595,=
  (incl. 1 verdiepend gesprek, uitgebreide rapportage met ontwikkeltips en ontwikkelboek)
 • Speciale aanbieding voor snelle beslissers. Als je kiest voor een Talentassessment plus 3 coachsessies dan bedraagt de prijs € 995,=
  Bovendien ontvang je dan als extra nog een account voor een digitale tool voor zelfreflectie (lifetime toegang).
 • De optionele module ‘Cognitieve capaciteiten’ vraagt om een extra investering van € 125,=

Talent assessment Ondernemerschap

 

Ik ga ondernemen en ik neem mee:

 

  Een goed idee

 

Is zeker belangrijk. Vaak is een goed idee hetgeen dat de ondernemer passioneert en aan het werk zet. Maar wist jij dat slimme investeerders liever kijken naar jou als ondernemer dan naar het idee dat je hebt?

Een idee kan namelijk altijd worden aangepast of bijgestuurd. Echter, als jij en je team niet in staat zijn te doen wat nodig is, dan is de onderneming waarschijnlijk al gedoemd te mislukken. Probeer daarom ook goed te kijken naar het type ondernemer dat jij bent en hoe je jouw persoonlijke skills verder kunt ontwikkelen. Scroll gauw verder om te kijken hoe wij je daarbij kunnen helpen!

  Een grote zak geld

 

Is altijd prettig. Er moet natuurlijk geïnvesteerd worden. Daarnaast is het (zeker in deze roerige tijden) fijn om te weten waar jouw volgende pay-check vandaan komt, en dan kun je maar beter wat achter de hand hebben.

Het is echter niet het eerste -en ook niet het belangrijkste- om je druk over te maken. Wist je dat jouw onderneming 3x interessanter wordt voor investeerders als je kunt laten zien dat jij een bekwame ondernemer bent? Kijk daarom vooral naar de persoonlijke skills die jij in huis hebt, en wat je echt niet kan missen als ondernemer! Doe de QuickScan onderaan de pagina, of doe een volledig ondernemers-assessment!

. Geweldige skills

 

Juist. Een bekwame ondernemer is alles. Jouw belangrijkste instrument ben jij namelijk altijd zelf. Probeer daarom, voordat je begint met ondernemen, goed te kijken naar de skills die jij in huis hebt!

Doe de QuickScan om te checken of je overal aan gedacht hebt. En voor de serieuzere ondernemers: doe het volledige assessment om te kijken welke kwaliteiten jij in huis hebt, waar je aan moet werken en waar je eventueel hulp bij nodig hebt.

  De beste tijd om te (gaan) ondernemen is NÚ!

 

 • De wereld staat op z’n kop
 • Mensen willen meer invloed op hun werk (jij ook?)
 • Overal vallen gaten, en dus nieuwe kansen
 • De initiatiefnemers zijn nu aan zet
 • Daarvan ben jij er één!

We leven in tijden van chaos, hectiek en onzekerheid. Het lijkt niet per sé netjes om te roepen dat je daar juist energie van krijgt en dat het je motiveert en inspireert. Toch bruist het in je hoofd van de ideeën en kun je stiekem niet wachten tot jouw baas je eruit knikkert. Klinkt gek, maar dit is wat heel veel mensen nu wel degelijk voelen. Er bestaat zelfs een naam voor deze afwijking. Het heet ‘Ondernemingsgeest’.

 Echte ondernemers gedijen goed bij chaos en onzekerheid, want dat is het moment waarop ruimte en noodzaak ontstaan voor spannende nieuwe ideeën. Voel jij je ook aangesproken? Dan is dit het moment om met deze aandoening naar buiten te komen, om het aan je vrienden, je familie en vooral aan je werkgever op te biechten. Schud het keurslijf van je werkzame leven van je af. Hang je rugzak om en ga op avontuur. NU!

 Check nog wel even of alles wat je nodig hebt ook in je rugzak zit. Daar kunnen wij je bij helpen. Trouwens ook als je ondernemer bent, want ook dan is zelfkennis met betrekking tot je ondernemerschap van belang.


Talent-assessment Ondernemerschap


Als jij (zo goed als) zeker weet dat je wilt gaan ondernemen, dan willen we jou één vraag zeker voorleggen; heb je de skills?

De beste ondernemers bezitten 8 cruciale competenties. Welk van deze competenties bezit jij van nature, en op welke scoor je minder goed? Met dit uitgebreide talent-assessment kun je eens goed kijken naar jouw ondernemersprofiel.

Vind uit wat voor soort ondernemer jij bent,

 • waar jouw talenten en blinde vlekken liggen
 • en wat kan jij doen
 • om de best mogelijke ondernemersversie van jezelf te worden!


Let op! Goede assessments kunnen confronterend zijn, en zijn daarom niet altijd leuk.
Dit is daar één van.
Niet voor watjes dus!

 

Psst, jij daar! Last van een breed interessegebied?
Ik doe veel meer dan alleen ondernemen!

Check onze pagina met thema’s om te zien in welke branches we jou kunnen helpen excelleren!

Loopbaanscan

Wil je je loopbaan uitstippelen? Ben je toe aan een nieuwe groei impuls? Vind je het lastig om keuzes te maken in studie of loopbaan? Heb je onvoldoende zicht op de arbeidsmarkt? 

Met al deze of andere vragen kan ik je helpen. Om te beginnen bijvoorbeeld met de inzet van de loopbaanscan. Daarmee brengen we snel relevante informatie in beeld.

Het doel van de Loopbaanscan is bewustzijn creëren over de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot ontwikkeling binnen de eigen functie. De Loopbaanscan wordt daarom gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement.

Stap 1 – intakegesprek met biografisch interview

Stap 2 – inzet online-loopbaanscan

De loopbaanscan bestaat uit een aantal uitgebreide vragenlijsten waarbij maar liefst veertig onderwerpen worden behandeld.

Stap 3 – Rapportage

Nadat je online de vragenlijsten hebt ingevuld ontvang je een conceptrapportage.
Die rapportage kun je lezen voorafgaande aan ons verdiepende gesprek.

De rapportage is in de volgende acht hoofdstukken verdeeld:

 1. Doelen en drijfveren (waarom doe je wat je doet en wil je wat je wilt?)
 2. Rollen (welke functionele rollen zou je bij voorkeur bekleden?)
 3. Inhoud (waar moet jouw functie over gaan of op gericht zijn?)
 4. Omgeving (waar moet jouw functie zich afspelen, fysiek en sociaal?)
 5. Organisatie (is structuur in jouw werk belangrijk of juist niet?)
 6. Vakmanschap (welke kwaliteitsnormen hanteer je binnen je werk?)
 7. Vitaliteit (heb je de energie die je nodig hebt om te doen wat je wilt?)
 8. Samenvatting en advies.

Na het verdiepende gesprek ontvang je de definitieve rapportage (hoofdstuk 8 kan ik immers pas schrijven na dat gesprek ;-).


Indien gewenst help ik je daarna nog verder op weg door je te begeleiden bij het zoeken naar (ander) ander werk of door je te coachen rondom volgende ontwikkelstappen op persoonlijk en/of professioneel gebied. De praktijk leert dat we daarvoor in 2 a 3 gesprekken al veel kunnen bereiken.

Je hebt de ontmoeting nodig om weer op verhaal te komen en de betekenis in je eigen verhaal terug te vinden.

Identiteit is een vat vol verhalen

Wie niet in sprookjes gelooft, kent de werkelijkheid maar half

Het verhaal van Roodkapje is anders dan de wolf het vertelt

Jij mag alles zijn

- Griet Op de Beeck

Op je eigen gevoel heb je altijd invloed

Eén lichtje is genoeg

- Joke Goudswaard

Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd

Zichtbaar worden in je eigen kracht vraagt om moed, vertrouwen en kwetsbaarheid

- Marijke Leys

Moed begint met jezelf tonen zoals je bent.

- Brené Brown

Kwetsbaarheid is de geboorteplaats van vernieuwing, creativiteit en verandering

- Brené Brown

Een geheim is als een monster in een kast ! … en hoe langer het er in zit, hoe groter en angstaanjagender het wordt en hoe meer het je leven verziekt.

- Francine Oomen

Contact

Koren Visie | oog voor het verhaal
coaching | training | advies

Sierkersstraat 19
3442 GR Woerden
Telefoonnummer: (06)14 111 444
Email: gea@korenvisie.nl

KvK Utrecht H30176014

Btw nr:  NL001514105B76
Geregistreerd coach
Lid van de LVSC en de ZKM-vereniging

 

 


Gea Koren
06 – 14 111 444


Gea Koren is narratief coach, verhalenvanger en auteur.

Luisterend naar het zelfverhaal van mensen gaat ze in dialoog over de groeikansen. Dat zorgt voor zelfkennis, energie, helderheid en beter samenspel.

Kennismaken? Bel me gerust om onder het genot van een bakkie koffie (of thee) eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

 

Voorwaarden

Ik werk met heldere voorwaarden zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Onze algemene voorwaarden.

Lees hier onze privacyverklaring.

De verwerkingsovereenkomst