Grijp je kans: gratis ontwikkeladvies

 

In je werk sta je soms voor belangrijke beslissingen, fundamentele keuzes of ingrijpende veranderingen. Je voelt misschien dat je niet ‘op je plaats zit’ of je hebt het gevoel dat je kwaliteiten beter tot hun recht zouden moeten komen. Het kan zijn dat je last hebt van een overspannen gevoel of dat zelfs een burn-out dreigt. En soms komen de veranderingen van buiten: je bent geconfronteerd met ontslag en moet op zoek naar een andere baan. Of je bent zelfstandig ondernemer en wil sparren over de toekomst.

Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je. Als onderdeel van de “NL Leert Door” regeling komt iedereen vanaf 18-66 jaar in aanmerking voor een kosteloos ontwikkeladvies. Daarbij ben ik graag jouw loopbaanadviseur/coach. Een arbeidsmarktscan maakt onderdeel uit van het ontwikkeladvies. Altijd handig of je nu werkt of omdat dat je werk nu zoekt.

Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Die verzorg ik voor jou. Het ontwikkeladvies is dus echt geheel gratis voor jou. Het enige wat van je gevraagd wordt is inzet om het korte advies/coachtraject geheel af te maken en de voor de subsidieaanvraag benodigde documenten te ondertekenen.

Tijdens het korte ontwikkeltraject (3 of 4 sessies) staat jouw vraag centraal. Dus geen vaststaand stappenplan, maar maatwerk. Helder waarnemen, ‘tussen-de-regels-door-luisteren’ en humor zijn de kwaliteiten die ik inzet als klankbord voor jou.

Wat levert het op?

Een ontwikkeladvies dat laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst. Uiteraard kijken we ook hoe je kunt komen waar je wilt: ‘van inzicht naar uitzicht’.

Meld je nu aan voor het Gratis Ontwikkeladvies!

Interesse? Wees er dan op tijd bij. Er is een limiet voor het aantal aanvragen en de regeling is voorlopig alleen tot het eind van dit jaar. En voor mijn agenda geldt: vol=vol. Meld je aan met een mailtje met daarin je voor- en achternaam, je geboortedatum en je e-mailadres. Je ontvangt een mailtje om je deelname te bevestigen en daarna neem ik snel contact met je op voor een (bel)afspraak. 

P.S. Voor het traject van harte welkom in mijn praktijk in Woerden. Advies en coaching is ook online mogelijk of we kunnen kiezen voor een mengvorm.

Contact:

gea@korenvisie.nl

06-14 111 444

 

Contact

Koren Visie | oog voor het verhaal
coaching | training | advies

Sierkersstraat 19
3442 GR Woerden
Telefoonnummer: (06)14 111 444
Email: info@korenvisie.nl

KvK Utrecht H30176014

Btw nr:  NL001514105B76
Geregistreerd coach
Lid van de LVSC en de ZKM-vereniging

Gea Koren

06 – 14 111 444

Gea Koren is begeleidingskundige en verhalenvanger

Luisterend naar het zelfverhaal van mensen gaat ze in dialoog over de groeikansen voor professionals en organisaties. Gea verzamelt al jaren werkverhalen die zij voorziet van een professionele reflectie met leerkansen voor iedereen. Zie hiervoor ook haar blog ‘Zwarte koffie sterke verhalen’.

VOORWAARDEN

Ik werk met heldere voorwaarden zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Lees hier onze privacyverklaring