Kwaliteit

Kwaliteit

Opdrachtgevers stellen beroepsregistratie steeds vaker als voorwaarde.

Geregistreerde begeleiders kunnen aantonen dat zij blijven werken aan professionele en persoonlijke ontwikkeling en voldoende actief zijn in het vakgebied.

Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches

Gea Koren is geregistreerd supervisor bij de LVSC, de landelijke vereniging voor professionals in de begeleidingskunde. www.lvsc.eu

Vereniging van ZKM Beoefenaars

Gea Koren is als ZKM-coach aangesloten bij de VvZB. www.vvzb.nl

In verband met het onderzoek naar de effectiviteit van de ZKM methode in samenwerking van de VVzB, wordt cliënten gevraagd mee te doen aan een evaluatie van de begeleiding door mij. Door deze evaluatie kan ik ook mijn professionele vaardigheden blijven ontwikkelen. Bovendien is het voor cliënt en coach leuk om te zien wat het effect is van de inspanning.

Begeleidingskundige Gea Koren houdt zich aan de ethische code van het Nederlands Instituut van Psychologen, de VvZB gedragscode (Vereniging voor ZKM Beoefenaars) en van de LVSC.

De Zelfkonfrontatiemethode / Zelfkennismethode ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “Valuation and Motivation” van prof. dr. H.J.M. Hermans aan de Universiteit van Nijmegen. Dit programma heeft internationaal excellente waardering ontvangen. Promotieonderzoeken hebben de effectiviteit van de methode wetenschappelijk aangetoond.

www.hubert-hermans.com

ZKM-opleiding Mijn opleiding voor gecertificeerd ZKM-coach volgde ik tot volle tevredenheid bij ZKM-opleiding Reflection & Action: www.opleidingzelfkennismethode.nl

Een aanrader voor coaches die op zoek zijn naar verdieping en willen werken op narratieve basis.