Ervaringen

Wat anderen over mij vertellen…

Op deze site heb ik veel geschreven over hoe ik werk. Hoe anderen dat ervaren, kunnen ze het beste zelf vertellen. Ik heb geprobeerd ervaringen te verzamelen in de volle breedte van het begeleidingswerk dat ik doe. De ervaringen met mij in verschillende rollen komen hieronder aan bod.

Gea als leidinggevende:

“Ik leerde Gea kennen als leidinggevende.  Gea heeft een coachende stijl van leidinggeven. Gea geeft je (professionele) ruimte en vertrouwen om te groeien. Daarnaast brengt zij steeds de verbinding aan tussen mens en de missie van de organisatie, beleid in uitvoering!”

Gea als personal coach:

Kenmerkend voor Gea en haar manier van coaching:
Gea is serieus, rustig, luistert goed, is betrokken, positief, ‘wijs’, realistisch (niet zweverig), respectvol en betrouwbaar. Zij wil graag helpen, maar laat de verantwoordelijkheid bij jezelf.

Kenmerkend voor haar benaderingswijze is: respectvol, open, betrouwbaar, positief(-kritisch) en daadkrachtig.

De manier waarop zij vragen stelt doet je nadenken over jezelf, het hoe en het waarom van je handelen. Een vraag waar je nog niet eerder over hebt nagedacht of die niemand je ooit zo gesteld heeft en die de kern van het probleem benoemt. Door goede vragen en de manier van haar aanpak vind je ook de goede oplossingen die bij jou passen.

 Ik beveel haar van harte aan als coach!

 Ayse (HR adviseur)

 Gea als ZKM-coach

“Door het ZKM-coaching traject bij Koren Visie kan ik effectiever mijn talenten inzetten en een betere balans vinden tussen werk en privé.

Gea heeft mij als coach geholpen; niet door me oplossingen of antwoorden te geven maar door me te begeleiden naar eigen waarheid en inzichten.

Meer plezier in werk en leven en een verhoging van mijn persoonlijke effectiviteit is het resultaat.”

 Irene (docent)

 Gea als teambegeleider en begeleidingskundige bij veranderprocessen

“Gea is resultaatgericht, toegewijd en heeft een scherp oog voor wat mensen aan potentieel meenemen. Ze hanteert bij de vraagstelling en situatie passende werkvormen. Daarbij verrast ze met creativiteit en humor, waardoor ongekende kansen zichtbaar worden.”

Rieta van Staalduine
Sr. manager Achmea

“Ik heb Gea leren kennen als een mensgericht, oprecht geïnteresseerd en plezierig klankbord bij het inzetten en begeleiden van veranderingsprocessen. Haar kracht ligt in het observeren en vervolgens benoemen van gedrag en drijfveren. De methodiek van het vertellen van verhalen is daarbij een krachtige: het zorgt ervoor dat motieven heel persoonlijk verwoord worden waardoor mensen op een heel directe en natuurlijke manier contact leggen.

Gea is praktisch en pragmatisch, maar wel vanuit een bepaalde structuur en methodiek. Ik kan haar aanbevelen als partner bij het begeleiden van teamcoaching en bij veranderingsprocessen.”

 Aimee Heijdenrijk
Directeur Zorg Ipse de Bruggen

Gea als TKM-facilitator:

“Ik heb Gea aan het werk gezien als TKM-coach (TeamKonfrontatieMethode). Gea ziet de mens achter de functionaris en ging samen met ons op zoek naar ons teamverhaal. Het MT facilitair bedrijf van het KLPD kwam tot mooie verdiepende inzichten.”

Ben Huijskens
Directeur Dienstverleningsorganisatie Openbaar Ministerie